Plezier, verbinding, groei, goed eten en vooruitgang

Wij gaan voor de vooruitgang! Als bedrijf, maar zeker voor onze mensen. Bij ons ben je geen nummer. Bij CTS IT kijken we naar je talent. Waar je goed in bent, kun je nog beter worden. We werken als een team en bouwen met veel plezier samen aan de toekomst van onze klanten. 

VACATUREOVERZICHT
Bij ons kijk je vooruit!

CTS IT is een plek waar je je kunt ontwikkelen, als vakmens én als persoon. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden en maken we een plan om je werk én je leven toekomstbestendig te maken.

Je luncht gezond en gezellig

Elke middag lunchen we als team. We bouwen flinke tosti's met kaas en sambal. Er is tijd voor een potje tafelvoetbal of poolbiljart en leggen wedjes over het WK.

Je werkt hier om te leven

Bij CTS IT gaan met elkaar voor maximale kwaliteit, maar weten ook van ophouden. We drinken na werktijd graag een biertje met elkaar of sporten samen. We pieken als de situatie daar om vraagt, maar na inspanning volgt altijd ontspanning.

Bij ons groei je verder 

CTS IT groeit. We krijgen steeds grotere klanten met specifiekere vragen. We helpen je graag te ontwikkelen in je vakgebied en bieden je doorgroeimogelijkheden in je carrière.

Met jou worden we kart-kampioen!

CTS IT werd afgelopen jaar derde in het kartkampioenschap van The Maxx. Volgend seizoen gaan we voor de eerste plek! Daar hebben we jou bij nodig. Met jou wordt ons team nog sneller en vileiner op de snelheidsbaan.