Vacature in het kort

Zoek je een uitdagende ICT-mix van binnen- en buitenwerkzaamheden? Wij zijn CTS IT en we hebben het druk. Dus we willen uitbreiden met een system engineer (tweedelijns). Eentje die waakt over de netwerken van onze klanten en continue op zoek is naar structurele verbeteringen. Je werkt op dit moment op een beheerafdeling en bent toe aan een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden naar een (derdelijns) projectfunctie. Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Onze huidige beheerafdeling kent twee smaken: system engineers die de netwerken bewaken vanuit ons kantoor in Ede en system engineers die daarnaast ook werkzaamheden op klantlocatie verrichten. Jij bent er eentje van het tweede type.

SOLLICITEREN
Over CTS

Connect. Treasure. Simplify. Hoe ingewikkeld wil je het hebben? Wij houden van IT en wij houden van mensen. Dat is het fundament van onze werkwijze. Wij hebben geen klanten, wij hebben partners. Wij brengen mensen, bedrijven en IT bij elkaar. Vraagstukken brengen wij terug tot de kern en wij maken niets ingewikkelder dan nodig. We bieden het bedrijfsleven slimme en persoonlijk IT-toepassingen die het werken en het leven leuker en succesvoller maken. Verbinden, koesteren en vereenvoudigen. Voor het werk en voor het leven. Dat is onze missie. We werken voor partners met 25-300 werkplekken; landelijk, met een focus op midden- en west Nederland en gebruiken overwegend producten en diensten van Microsoft, Cisco en HP.

Onze visie

Groots en geruisloos! Dat is de impact van IT op onze samenleving. IT dringt stilletjes door van werk naar privéleven. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart blijft en een doorslaggevende rol speelt bij alle vraagstukken van vandaag en morgen. Altijd en overal volledige vrijheid om te werken en te leven. Dat hoort daarbij. Met IT die onzichtbaar aanwezig is en grootse resultaten mogelijk maakt. Want wij staan voor kantoorautomatisering, die het werken en daarmee ook het leven van onze partners en haar medewerkers leuker en succesvoller maakt. Groots en geruisloos dragen wij daaraan bij. Dat is onze visie.

Bij CTS is werk genoeg!

Je maakt deel uit van ons beheerafdeling. Je helpt onze servicedesk met de wat zwaardere tickets, verzorgt onderhoud op klantlocatie en assisteert onze project engineers bij het realiseren van projecten. Je vaste standplaats is ons kantoor in Ede, maar als het ècht nodig is stationeren we je voor korte tijd op klantlocatie (nooit langer dan 8 weken) om lokale beheerders te assisteren.

Dit bieden wij

  • Een net salaris, een goed pensioen en 24x7 storingsdienst vergoeding
  • Een auto van de zaak, een notebook en een vergoeding voor een smartphone naar keuze
  • Een persoonlijk opleidingsplan
  • Korting op een fitnessabonnement

Jouw profiel

  • Ervaring in een ICT-beheerfunctie, bekend met geavanceerde monitoringtools
  • Microsoft MCSE of daarmee bezig. Liefst ook Cisco CCNA of daarmee bezig
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ongedwongen, humorvol, collegiaal en op ontwikkeling gericht

Voel je al een match? Laat maar zien dan!
Mail je CV en motivatie naar de afdeling personeelszaken. pz@cts-it.nl

Acquisitie graag een andere keer. We zoeken nu een echte collega, geen interimmer.

sollicteren